Bel (072) 5401095 >>

Schoolouders

Schoolouders De Wegwijzer

De Wegwijzer heeft een aantal schoolouders. Dit zijn ouders die u kunnen helpen wanneer u iets wilt weten over de school, kunnen assisteren bij rondleidingen van (nieuwe) ouders, kunnen tolken bij gesprekken wanneer daar behoefte aan is en u kunnen vertellen bij wie u met bepaalde vragen of opmerkingen terecht kunt, zowel binnen de school als in de wijk.

Mohamad Kenan Alkorabi

Mijn naam is Kenan en mijn zoon Basel zit nu in groep 4 op de Wegwijzer. Toen ik twee jaar geleden uit Syrië naar Nederland kwam vond ik de taal erg lastig en had ik moeite om met anderen te communiceren. Ik ben door veel mensen geholpen en nu is de tijd gekomen dat ik anderen wil helpen. Dit is de reden dat ik schoolouder ben geworden. Ik werk graag als vrijwilliger, waarbij ik veel tolk. Ik wil ook graag op de Wegwijzer helpen. Mijn moedertaal is Arabisch, maar ik spreek ook Engels en Nederlands. Heb je een vraag over de school? Wil je met een leerkracht of iemand anders op school contact maken en is dit lastig voor je? Kom dan naar mij toe en dan gaan we het samen regelen!

Türkan Ejderha

Mijn naam is Türkan en ik ben 36 jaar oud. Ik heb twee kinderen die in groep 3 en 6 zitten op de Wegwijzer. Ik wil graag mensen helpen wanneer dat nodig is, dit geeft mij een goed gevoel en ik vind het fijn om te zien dat iemand geholpen kan worden. Ik ben zelf heel actief op school. Ik ben klassenouder van groep 6/7/8/ en ik ben elke vrijdag gastouder in de Ouderkamer. Daarnaast help ik ook tijdens de taallessen van de Wegwijzer Academie op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik spreek de Turkse taal, dus ik kan ook eventueel helpen door te tolken bij gesprekken wanneer dat nodig is.

Sanaa Alarda

Mijn naam is Sanaa en ik ben moeder van Adam en Anissa, zij zitten beide in groep 4. Mijn moedertaal is Arabisch. Ik wil u graag helpen wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld bij het tolken of als u een vraag heeft over de school. Ik doe dit met heel veel plezier. Dus mocht u wat willen weten, komt u dan gerust naar mij toe!

 

Contact

De Wegwijzer
Stalpaertstraat 3
1813 CG Alkmaar
tel. 072-5401095
de.wegwijzer@saks.nl

De Waaier
tel. 06-10219285
de.wegwijzer@saks.nl 

Aanmelden >>