Bel (072) 5401095 >>

Brede school activiteiten

De Wegwijzer is een "Brede School". Dit betekent dat er tijdens en na school allerlei activiteiten zijn om kinderen optimale onderwijskansen te bieden.

De school werkt o.a. samen met Kern8, Artiance, het Sportbureau, de peuterspeelzaal en de bibliotheek.. Vanuit school bieden we ook huiswerkbegeleiding aan. We willen hiermee een totaalpakket aanbieden waardoor kinderen zich op sportief, cultureel en leertechnisch gebied zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Bovendien bieden wij op deze manier ouders mogelijkheden voor een goede opvang tijdens hun werkdagen.

Per periode gaat er een flyer mee met de kinderen, waarna de kinderen zich via http://www.stadskidsalkmaar.nl/  kunnen opgeven. Betaling via de Alkmaar Pas is mogelijk!

 

Voor de ouders is er de ouderkamer die een ontmoetingsplaats is waar men informatie krijgt, vragen kan stellen en mee kan helpen op school. Er worden themaochtenden georganiseerd over opvoeding, onderwijs en gezondheid. Daarnaast worden er creatieve activiteiten gedaan zoals schilderen, koken en dansen. Wilt u meer weten over de ouderkamer, klik dan hier.

 

Contact

De Wegwijzer
Stalpaertstraat 3
1813 CG Alkmaar
tel. 072-5401095
de.wegwijzer@saks.nl

De Waaier
tel. 06-10219285
de.wegwijzer@saks.nl 

Aanmelden >>