Bel (072) 5401095 >>

Restaurant, knutselen en rots en watertraining.

13-04-2018

Vandaag hebben de ouders van de ouderkamer heerlijk gekookt, gebakken en samen met Waaierouders gegeten. Wat leuk dat zij ook welkom waren om kennis te maken met de andere ouders van de school.

Sinds 2 weken komt op donderdag juf Denise op school om handvaardigheidlessen te geven. Vorige week mochten de jonge kinderen kleien en een prachtig bakje van klei maken. Deze week maakten de oudere kinderen dieren in de wei, van piepschuim, klei en prikkers. We vinden het erg mooi om te doen en te zien.

U ziet de foto's bij April 2018.

Wij hebben in de tweede Rots en watertraining geleerd hoe sterk wij zijn van lijf en hoofd. Hoe hou je jezelf in balans, hoe kun je je kracht veilig gebruiken zodat je een ander geen pijn doet, hoe hou je je aandacht bij wat je aan het doen bent? Wij leren hier heel veel van, niet alleen de kinderen maar ook de juffen.

U weet het: volgende week vrijdag hebben we sportdag en gaan we de hele ochtend sporten op het sportveld en in de middag op school spelletjes doen.